Acasă Politic Gigel Ştirbu vrea o dreaptă unită

Gigel Ştirbu vrea o dreaptă unită

106

Deputatul Gigel Ştirbu face un apel către toate partidele de dreapta de la Olt, pentru a face o alianţă în alegerile locale. Această unire a dreptei locale ar avea ca scop o alianţă anti-PSD şi câştigarea alegerilor locale.

„Stimații mei colegi, fac apel la toate forțele de dreapta din județul Olt (sau care se revendica a fi de dreapta) pentru a face o alianţă județeană puternică și de a veni lângă PNL Olt, pentru a învinge PSD la apropiatele alegeri locale! Scopul acestei alianțe trebuie să fie acela de a scoate PSD de la conducerea primăriilor și a Consiliului Județean.
Consider că PSD s-a dovedit a fi dușmanul dezvoltării județului, în ultimii 30 de ani, și este nevoie să punem nevoile cetățenilor deasupra intereselor de partid, să constituim o alianță care să vină cu un suflu nou, cu o viziune ambiţioasă şi realistă pentru progresul județului! Iar soluția raţională pe care o susţin este realizarea unei alianțe județene anti-PSD.
De asemenea, consider că cei care nu înțeleg importanta gestului și momentului fac jocul PSD-ului.
O candidatură unică din partea dreptei garantează succesul în alegeri, și, vă rog, să trecem de orgoliile politice în numele binelui public și al comunităților locale din județul nostru!”, spune deputatul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.