Acasă Interviu Demisie în PSD Scornicești. Florin Trașcă merge la ALDE!

Demisie în PSD Scornicești. Florin Trașcă merge la ALDE!

1107
       Unul dintre cei mai implicați oameni în viața politică a Scorniceștiului, din ultimii zece ani, membru PSD, Florin Trașcă, face un gest neașteptat. Confirmă zvonurile privind despărțirea sa de PSD și înregimentarea în echipa celor de la ALDE Scornicești. O divergență acutizată, pe plan ideologic, dar și o viziune diferită față de cea a lui George Brînaru, candidatul echipei PSD la primăria orașului.
Am mers pe fir și am obținut un punct de vedere, direct de la Florin Trașcă. Despre confirmarea demisiei și implicarea sa în proiectul politic propus de cei de la ALDE. Cinci întrebări, cinci răspunsuri pe tema zilei de la Scornicești: demisia lui Trașcă din PSD și aderarea sa la ALDE…
– Domnule Florin Trașcă, se confirmă faptul că veți trece de la PSD, la ALDE. Ce ne puteți spune despre lucrul acesta?
– Într-adevăr, am luat decizia să plec din PSD în echipa celor de la ALDE. Este o decizie personală, pe care mi-o asum, iar motivele sunt temeinice.

– Candidați la funcția de primar al orașului Scornicești?
– Nu! Prin această decizie nu înseamnă că voi candida la funcția de primar. Momentan îmi doresc să ajut, să mă implic într-un proiect serios, după care vom vedea ce va mai fi. Așadar, am ales ALDE cunoscut fiind faptul că sunt în alianță cu PSD-ul, iar eu sunt și voi rămâne întotdeauna un pesedist, chiar dacă în acest moment am ales să merg către un alt partid.
– De ce ați făcut asta? Ce nu a funcționat în relația dumneavoastră cu echipa PSD din Scornicești?
– Pentru că nu pot fi alături de candidatul propus pentru funcția de primar al Scorniceștiului, ținând cont de faptul că nici el nu a mers cu mine și a fost contra mea întotdeauna. Mai exact, nu mă regăsesc în echipa actuală a PSD, acolo unde sunt toți cei care m-au trădat pe mine în anul 2016, atunci când am candidat la funcția de primar al orașului Scornicești. Inițial, la depunerea candidaturii de atunci a fost vorba de o echipă. Pe parcurs am fost părăsit de cei care astăzi ar fi avut nevoie de mine alături de ei. Întotdeauna, roata se întoarce!
– Cine este candidatul ALDE la funcția de primar al Scorniceștiului?
– Candidatul Alianței va fi Viorel Barbu, cel care a candidat din partea acestui partid și în anul 2016, atunci când eu am candidat din partea PSD. Vreau să câștigăm primăria și să facem o echipă care să lucreze pentru binele localității!
– Ce vă propuneți dumneavoastră din postura de susținător al domnului Barbu?
– Cu siguranță că ne dorim să câștigăm alegerile pentru funcția de primar al Scorniceștiului, așa cum am spus mai sus! Ne dăm mâna, suntem o echipă locală și, dacă putem, încercăm să câștigăm primăria pentru binele acestei localități. Vom încerca să oferim tot ce avem mai bun, să ajutăm și sperăm să contribuim, atât cât se poate, la dezvoltarea acestui oraș. Sunt ani de zile în care ne chinuim, iar PSD-ul a pierdut alegerile din patru în patru ani la Scornicești, așa cum se va întâmpla și la sfârșitul lunii septembrie a anului în curs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.