Acasă Actualitate COVID – 19. ÎNTRE IPOTEZE

COVID – 19. ÎNTRE IPOTEZE

273
        COVID – 19 este o CRIZĂ SANITARĂ REALĂ și după cum „evoluează” se dovedește a fi o „BOALĂ LUNGĂ și COSTISITOARE”, iar „impactul” ei va „dăinui” și după ce se va reduce circulația virusului…
LUMEA „trăiește” un fel de „FRICĂ DE MOARTE” necunoscută până acum, căci mai sunt foarte puțini cei ce au trăit și petrecut „trecutul război”, iar NOI, UNII născuți ATUNCI, care am cunoscut doar „RĂZBOIUL RECE”, de fapt, ne-am educat și maturizat în vremuri de PACE.
Când „privești” TABLOUL ÎNTREGII LUMI, aflată astăzi în STARE DE ȘOC, dat fiind milioane de oameni infectați, sute de mii de morți, miliarde de izolați, cotații la bursă cu 30%, recesiune economică etc, mi se pare firesc să TE ÎNTREBI: Ce este acest COVID-19 față de care nu există încă o terapie sigur eficientă?
În acest scop, ca mulți alții, în timp, am căutat răspunsul la mai multe întrebări, pornind de la numeroasele OPINII și INFORMAȚII – PRO și CONTRA – ale unor redutabili specialiști din Statele Unite ale Americii, Germania, Anglia, Austria, Italia, China, Japonia etc, etc:
– Cum au început oamenii să se îmbolnăvească?
– Unde „se produce” în corpul uman?
– Cine l-a numit COVID-19?
– Ce cauze îl produc?
– Ce test se folosește?
– Cine a decretat pandemia?
– De ce Lombardia?
– Spitalele „rapide” din China?
– Statistica deceselor în comunicatul O.M.S.?
Am „cântărit” bine răspunsurile date și de UNII și de ALȚII, căci, întâmplător, mi-am amintit spusele lui ORWELL în faimoasa carte „1984”: «În condițiile în care fenomenul e la nivel global, a spune adevărul este un act revoluționar!»
Astfel, după relatările mass-media, în China, oamenii au început să se îmbolnăvească din oarecare motiv necunoscut, și fenomenul, amplificându-se, au început investigațiile medicale. Acestea au condus la unele concluzii importante, dar nespectaculoase. S-a descoperit că „ÎMBOLNĂVIREA” se datora unui MATERIAL GENETIC aflat în lichidul din plămânii bolnavului. Analizând simptomele, s-a concluzionat, la început, că ele sunt asemănătoare GRIPEI, ca un LAITMOTIV și că „afectarea” acestui material genetic ar fi cauzată de un VIRUS pe care l-au numit COVID-19.
Treaba este că acest material genetic se află la majoritatea oamenilor, și el poate să devină periculos, ca urmare a UNOR CAUZE foarte „la îndemână” pe toată PLANETA.
Așadar, ACESTEA, prezente peste tot în cuprinsul planetei, au fost limpede enumerate de specialiști notorii:
– STRESUL, DEPRESIA și FRICA, existente mai tot timpul, dar care, OMENEȘTE, s-au amplificat cumplit prin măsurile luate, de pildă CARANTINAREA, IZOLAREA etc.
– DIVERSELE BOLI pe care le are cel în cauză, unele foarte grave.
– INFECȚII ale organismului.
– SUBSTANȚE nocive cu care se intră în „contact”.
– POLUAREA.
– CÂMPURI electromagnetice.
În mod firesc, s-a procedat la efectuarea de TESTE, dar era foarte complicat, dat fiind tocmai plaja mare de cauze și simptome. Testul, folosit la început: Real Time – P.C.R. – inventat în 1984 de biochimistul american Kary Mullis, dar acesta a fost utilizat mai ales la testarea materialului genetic și la tumorile pulmonare, care nu înseamnă doar, neapărat, pentru COVID-19. Și, totuși, tot ce a „ieșit” POZITIV a fost automat încadrat drept COVID-19, ceea ce a condus la creșterea numărului de diagnosticări cu COVID-19, iar în caz de deces, se stabilea drept cauză: COVID-19.
Pe de altă parte, sunt VOCI care spun că mulți POZITIVI nu au COVID-19, ci acel material genetic pulmonar. Cu toată „diversitatea” opiniilor, O.M.S., alarmată de fenomen, a decretat PANDEMIA, recomandând DOCTORILOR, ASISTENTELOR și PROFESIONIȘTILOR din sistemul medical, măsuri categorice, având în vedere răspândirea planetară a COVID-19, „începută” mai ales din LOMBARDIA.
Dar, de ce LOMBARDIA a fost centrul epidemiei din ITALIA și de aici „CENTRUL” de atenție pentru întreaga LUME? Explicația este simplă, căci, urmare unor INVESTIȚII GIGANTICE, și cu participare chineză, regiunea ce cuprinde și MILANO este renumită la nivel global pentru AERUL ei POLUAT (la fel ca WUHAN în China). Acolo mor mai mulți oameni decât în restul ITALIEI, în principal din cauza bolilor de PLĂMÂNI (să lăsăm la o parte structura populației cu foarte mulți bătrâni!).
De fapt, INSTITUTUL NAȚIONAL DE SĂNĂTATE din ITALIA a trecut explicația că 99% din declarații de COVID-19 aveau una, două, trei sau mai multe boli.
Pe de altă parte, rămâne o ENIGMĂ faptul că în CHINA, carantina – la un moment – a presupus și construirea unor spitale speciale într-un interval de 7-10 zile, care s-au închis apoi, imediat, iar VIAȚA și-a luat cursul normal.
În sfârșit, deși COVID-19 este „prezentat” tot mai insistent ca un VIRUS ABSOLUT MORTAL, o statistică a O.M.S. pe perioada 1 IANUARIE 2020 – 1 MAI 2020 rămâne cel puțin interesantă, cu privire la CAUZELE DECESELOR din perioadă:
– AVORTURI – 14.183.388
– BOLI INFECȚIOASE – 4.331.201
– FOAMETE – 3.731.427
– CANCER – 2.740.193
– ACCIDENTE RUTIERE – 450.388
– SINUCIDERI – 357.765
– MALARIE – 327.267
– COVID-19 – 237.469
Oricum, PREZENTUL „este” una din IPOTEZE, speculată și de UNII și de ALȚII – de la „TIRANIA GLOBALĂ” asupra miliardelor de oameni să stea într-o vreme în CARANTINĂ și IZOLARE, până la NEVOIA respectării cu RIGUROZITATE a unor NOI NORME de „CONVIEȚUIRE” impuse prin STAREA DE URGENȚĂ sau STAREA DE ALERTĂ.
Personal, înclin către a doua, care, cu siguranță, „AJUTĂ ȘI NU STRICĂ”, dovedind că previziunile sumbre pentru ROMÂNIA, făcute de americani, sunt TÂMPENII.

Profesor
ION PĂTRAȘCU
Slatina, Olt

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.