Acasă Actualitate Șoferi fără permis, dosare penale și foarte multe amenzi, în județul Olt!

Șoferi fără permis, dosare penale și foarte multe amenzi, în județul Olt!

82
Potrivit ultimului comunicat de presă remis de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Olt, în aceste zile au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

Astfel, în ultimele 24 de ore, polițiștii au intervenit la 57 de evenimente, dintre acestea 46 fiind sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 Pentru abaterile de la normele rutiere, polițiștii au întocmit 6 dosare penale și au reținut 6 permise de conducere.
Spre exemplu, în timp ce acționau pe raza comunei Izbiceni, polițiștii au depistat un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din comuna Tia Mare, care conducea un moped neînregistrat. Totodată, în urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul neînmatriculat.
Mai mult, în aceeași zi, pe raza orașului Drăgănești-Olt a fost depistat un bărbat, de 32 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere. Polițiștii au întocmit dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
IPJ Olt recomandă șoferilor să respecte normele de conviețuire socială și legislația rutieră. Acțiunile polițiștilor vor continua și în weekend, având scopul de a diminua riscul rutier și de a descuraja faptele de natură contravențională sau penală, care ar afecta siguranța cetățenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.