Acasă Administrație Primăria Slatina ne informează. Strada Drăgănești, un proiect implementat cu succes!

Primăria Slatina ne informează. Strada Drăgănești, un proiect implementat cu succes!

212
       Întotdeauna, infrastructura a fost și a rămas o prioritate pe lista principalelor obiective pe care cetățenii unei localități și le doresc implementate de cei cărora le oferă votul de încredere, alegând să-i conducă. Înțelegând această dorință, edilul Slatinei, Emil Moț, a acordat o atenție deosebită principalelor artere rutiere din municipiul reședință de județ, insistând, ori de câte ori a fost nevoie, pentru demararea și finalizarea lucrărilor necesare.
Așa au stat lucrurile și cu strada Drăgănești, cea care duce către comuna Brebeni, făcând legătura cu principalele fabrici din zona industrială a Slatinei, proaspăt modernizată… Mai exact, lucrările de extindere a străzii respective la 4 benzi, câte două pe fiecare sens de mers, s-au încheiat odată cu turnarea ultimului strat de asfalt, rămânând ca în perioada imediat următoare să aibă loc și trasarea marcajelor rutiere pe noul carosabil.

„Lucrările de extindere a străzii Drăgănești la 4 benzi s-au încheiat chiar mai devreme decât termenul stabilit inițial. Obiectivul a fost unul complex, deoarece pe lângă cele patru benzi de circulație, în zonă s-au amenajat atât trotuarele, cât și mai multe rigole și ziduri de sprijin. În acest moment se mai lucrează doar la nivelarea intrărilor către fabricile din zona industrială a Slatinei, urmând ca echipele de muncitori, alături de angajații Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public Slatina să înceapă trasarea marcajelor rutiere pe carosabil”, este mesajul postat pe pagina oficială de facebook a Primăriei municipiului Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.