Acasă Fără categorie Iluminat modern la Poboru

Iluminat modern la Poboru

133

Primarul comunei Poboru, Iulian Bărăscu anunţă că, de sâmbătă, 4 iulie a.c., în comună, se vor monta 400 de lămpi de ultimă generaţie, care vor asigura iluminatul public. Aşa cum se face într-o comună modernă, cum este Poboru.

„Eu când promit ceva , fac tot posibilul să mă țin de cuvânt. După o perioadă grea, prin care trecem cu toții de altfel, iată că a venit timpul să duc la îndeplinire încă un lucru atât de necesar pentru noi toți, un lucru pe care mi l-am dorit foarte mult.
Începând de sâmbătă se va demara montarea de lămpi cu led pe toate străzile principale din comuna, pe fiecare stâlp!
În primă fază se vor monta 400 de lămpi, după care această acțiune va continua până la acoperirea întregii comune.
Țin sa va aduc la cunoștință ca această lucrare de suflet trebuia efectuată înainte de sfintele sărbători de Paște, dar din cauza unor contestații si ulterior a judecării la tribunal, a fost întârziată până în momentul de față. Întotdeauna se găsește cineva care să pună bețe în roată, dar niciodată nu m-am lăsat înfrânt de cei care nu au făcut nimic ptr dvs și comuna noastră.
Așadar, mulțumesc tuturor consilierilor PSD, salariaților primăriei și celorlalți care au fost implicați în realizarea și a acestei investiții atât de necesare pentru comuna noastră”, a declarat primarul Iulian Bărăscu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.