Acasă Politic Președintele PSD Olt, Marius Oprescu, taxează Guvernul „Habarnam” condus de Ludovic Orban!

Președintele PSD Olt, Marius Oprescu, taxează Guvernul „Habarnam” condus de Ludovic Orban!

211
        Urmare a ultimelor declarații de presă făcute de Ludovic Orban, potrivit cărora „Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina n-a fost implicat în tratarea pacienţilor COVID-19”, Marius Oprescu, președintele PSD Olt, și, totodată, liderul Consiliului Județean Olt, a emis astăzi – 26 iunie 2020, un comunicat de presă în conținutul căruia îl taxează pe premierul României, precizând, printre altele, că cel în cauză „habar n-are cine, unde şi când s-a ocupat de gestionarea acestei pandemii”.
„Declarațiile lui Orban, de joi seară, de la un post de televiziune central, care subliniau că Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina n-a fost implicat în tratarea pacienţilor COVID, ne arată modul pompieristic în care guvernul acționează. Dacă prim-ministrul țării habar n-are cine, unde şi când s-a ocupat de gestionarea acestei pandemii, ce rost mai are să discutăm? Vorba aceea, unde nu e, nici Dumnezeu nu cere! Ce să-i cerem noi? Când faci politica guvernului din birou cu o mână de oameni, care sunt interesaţi doar de achiziţii prin firme fantomă, nu ai cum să ştii ce se întâmplă în realitatea socială.
Îi reamintesc, totuşi, că Spitalul Județean de Urgență Slatina – Secția Boli Infecțioase este, conform Ordinului Ministrului Sănătății 555/2020, spital suport pentru pacienții Covid-19. Până în prezent, principala unitate spitalicească din județul nostru a tratat 150 de pacienți, din care: 32 sunt internați în prezent, 99 vindecați şi 19 transferați către alte spitale. Cred că nu îl interesează un spital micuț din provincie, ci doar cele care toacă multe materiale cumpărate la suprapreț de la Unifarm.
De asemenea, îi reamitesc şi faptul că cei care au bagatelizat această pandemie sunt ei: Orban şi Iohannis, care au spus, deşi Covid-ul făcea victime serioase, că nu este „nicio criză”, ci doar o „gripă uşoară”. Ni se demostrează, dacă mai era nevoie, alienarea guvernamentală, minciuna ridicată la rang înalt şi o instabilitate continuă în măsuri și declarații. Ni se demonstrează că acest guvern habar n-are când începe pandemia, habar n-are cine tratează pacienții, habar n-are când apar măsuri de relaxare, habar n-are când apare planul de relansare economică, habar n-are când se măresc pensiile și alocațiile…. Iar cetățenii s-au săturat de „aventurile lui Habarnam”!, consideră Marius Oprescu, șeful social-democraților de la Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.