Acasă Fără categorie Stop intoxicărilor! Marian Stoichicescu susţine şi e susţinut de PSD Olt

Stop intoxicărilor! Marian Stoichicescu susţine şi e susţinut de PSD Olt

302
În spaţiul public au apărut, recent, o seamă de speculaţii fără a fi verificate la sursă. În centrul atenţiei se află Marian Stoichicescu, viceprimar cu atribuţii de primar al comunei Coteana.
Pe seama sa se fac referiri la o posibilă implicare în proiectul politic al celor de la PRO România. Partid din partea căruia ar urma să candideze la alegerile locale.
Contactat, pe această temă, Marian Stoichicescu s-a arătat dezamăgit de lipsa de fundament a acestei supoziţii.
Aici nu există niciun sâmbure de adevăr, nici urmă de intenţii şi proiecte paralele, care să aibă o ancorare în realitate. De pe poziţia de lider al organizaţiei locale PSD Coteana, Marian Stoichicescu îşi achită sarcinile politice, dar îşi îndeplineşte şi misiunea de primar al unei localităţi unde mâna omului gospodar se vede la tot pasul. Mai mult, Coteana de astăzi, pentru a continua seria ascendentă a dezvoltării, are nevoie de un primar responsabil, capabil să înţeleagă şi să pună în practică nevoile comunităţii. Pentru asta, Marian Stoichicescu rămâne susţinător şi onorat de acest lucru, în legătură cu apartenenţa sa politică la familia social-democrată de la Olt, cea care a devenit cea mai solidă echipă de primari din judeţul Olt.
Celelalte formaţiuni politice sunt libere să îşi decidă candidaţi şi grupuri de susţinători, dar astăzi, la Coteana, Marian Stoichicescu este omul alături de oameni. Din partea PSD Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.