Acasă Actualitate Primarul Slatinei, Emil Moț, reacție de ultim moment…

Primarul Slatinei, Emil Moț, reacție de ultim moment…

1423

Paștele, o crimă sanitară! Legumele germanilor, o prioritate…

          Reacție promptă din partea primarului Slatinei, Emil Moț, față de ceea ce a văzut o țară întreagă pe aeroportul din Cluj-Napoca, acolo unde autoritățile locale și cele guvernamentale au tolerat prezența a 2.000 de oameni într-un spațiu unde nu s-a putut vorbi de respectarea măsurilor specifice date de pandemia cu coronavirus. Interesul se pare că este la economia unei alte țări, care trebuie să meargă mai departe.
Revoltat, primarul Slatinei, Emil Moț, lansează în spațiul public următoarele:

«POPULAȚIA GERMANIEI MULȚUMEȘTE GUVERNULUI „MEU” PENTRU HRANĂ, NOI ROMÂNII VĂ MULȚUMIM PENTRU FOAME…
Primul ministru Ludovic Orban a declarat seara trecută la TVR1, că 90.000 de români trebuie să ajungă în zilele următoare în Germania și Olanda pentru a culege „șparanghelul”, roșiile și căpșunile acestora.
În timp ce cetățenii țărilor enumerate mai sus, stau în casă pe mii de euro asigurați de Guvernul lor, la noi românii stau acasă pe economiile lor.
Mai mult decât atât, ideea că o mână de oameni s-ar putea strânge la biserică de Sfintele Sărbători Pascale este considerată o adevărată crimă sanitară în conformitate cu Ordonanța Militară nr.8.
În România, peste un million de oameni deja și-au pierdut locurile de muncă.
Totuși sunt și excepții! Când economia unei puteri economice precum Germania, are nevoie să-și hrănească locuitorii, guvernarea absurdului livrează!
În România, n-avem voie să lucrăm, în Germania suntem obligați s-o facem!»

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.