Acasă Actualitate Pandemia de COVID-19, vreme de făcut bani…

Pandemia de COVID-19, vreme de făcut bani…

216

Un popor care nu respectă măsurile impuse de autorităţi, este un popor care plăteşte. Interpretabilele declaraţii pe propria răspundere, curculaţia fără o urgenţă anume sunt câteva dintre motivele pentru care cetăţenii au fost amendaţi. Statul a făcut rost de 100.000 de lei, în urma unei acțiuni de amploare desfășurată pe raza municipiului Slatina și a comunelor arondate.

„La data de 9 aprilie a.c., polițiștii de ordine publică, rutieră și investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Slatina și al secțiilor de poliție rurală au acționat cu efective mărite pentru verificarea respectării măsurilor impuse pe durata stării de urgență, în vederea prevenirii răspândirii infecțiilor cauzate de virusul COVID-19.
Polițiștii au acționat atât în mediul urban, cât și în mediul rural, ocazie cu care au legitimat peste 120 de persoane și au controlat în trafic peste 50 de autovehicule.
În urma acestor activități, polițiștii au aplicat 66 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 98.500 de lei. Dintre acestea, 46 au fost pentru încălcarea prevederilor Ordonanței Militare 3/2020, 6 pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și 18 pentru abateri la regimul circulației pe drumurile publice.
Totodată, a fost reținut 1 permis de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce și a fost retras un certificat de înmatriculare.
Polițiștii atrag atenția cu privire la obligativitatea respectării legislației,în perioada următoare fiind organizate astfel de acțiuni pe raza întregului județ.”, conform comunicatului de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here