Acasă Actualitate Bal mascat. Balşul pandemic

Bal mascat. Balşul pandemic

236
    Nu pot toţi primarii din România să înţeleagă că sunt momente când, în activitatea publică, să stai deoparte şi să te reţii de la ieşitul în public. Uitaţi-o pe Firea, la Bucureşti, gata să testeze, de COVID-19, Ferentariul, Rahova, Colentina şi ce-o mai găsi pe acolo. Mergeţi şi în alte părţi ale ţării şi vă veţi convinge că dragostea subită de cetăţean devine impostură.
Ne oprim, în cele ce urmează, doar la Balş. Aici, într-un costum elegant, cu pantofi la prima utilizare, cămaşă albă şi cravată pe măsură, mănuşi de latex, mască de protecţie, primarul Mădălin Ady Teodosescu, a ieşit în piaţă. Să facă poze cu jandarmii şi autospeciala poliţiei în spate. Să-l vadă poporul cum se implică în bătălia cu coronavirusul.
Fotografia este reuşită, dar gestul e total nefolositor, făcut de un primar care, cu câteva zile mai înainte, blocase accesul în primărie, unde vin şi cei care sunt offline, rămaşi încă în vremea telefoanelor cu butoane. Altfel, la Balş, e ca peste tot în ţară. Multe situaţii şi fotografii cu primarul pe stradă, cu mănuşi de latex şi mască de protecţie…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.