Acasă Politic Gigel Ştirbu: „Cred că este momentul să arătăm lumii întregi că suntem...

Gigel Ştirbu: „Cred că este momentul să arătăm lumii întregi că suntem o comunitate unită”

129

Deputatul Gigel Ştirbu face apel, printr-o scrisoare deschisă, companiilor din Olt, să sprijine activitatea spitalelor din judeţ prin conrtibuţiile pe care să le direcţioneze către unităţile medicale.
„Prin prezenta scrisoare deschisă, în contextul epidemiei cu noul coronavirus care, din păcate, a afectat și teritoriul României și care ia amploare de la o zi la alta, adresez, cu speranță, o rugăminte tuturor firmelor care își desfășoară activitatea în județul Olt de a veni acum în sprijinul salvării sănătății oltenilor și a protejării forței de muncă.
Având în vedere creşterea rapidă la nivel naţional a cazurilor confirmate de infecţie cu virusul COVID-19, este neapărată nevoie de sprijin financiar pentru dotarea într-un timp cât mai scurt a Spitalului Județean de Urgență Slatina și a celorlalte spitale din județ cu tehnică medicală, cu kituri de testare pentru COVID-19 și aparatură de laborator pentru ca procesarea probelor prelevate de la oameni să se realizeze într-un timp cât mai scurt, cu măști, mănuși și combinezoane pentru personalul medical care face tot ceea ce este omenește posibil pentru salvarea vieților semenilor noștri.
Județul Olt găzduiește multe întreprinderi profitabile, care, în timp, au ajuns să se identifice cu județul nostru, din diferite domenii de activitate, care au creat numeroase locuri de muncă pe raza județului. Sunt companii care au cifre mari de afaceri din industria metalurgiei aluminiului, fabricării anvelopelor, dar nu numai acestea pot da dovadă de implicare socială prin intermediul contribuțiilor financiare direcționate în aceste vremuri grele către spitalele din județul Olt.
Fac acest apel de responsabilitate și de solidaritate umană și chem pe această cale toate companiile de pe raza județului Olt, să fie alături de medicii pe umerii cărora zilele acestea se pune o enormă presiune. Trebuie să fim uniți, să ne gândim că orice contribuție, indiferent de valoarea ei, este importantă acum și că cineva cu siguranță are nevoie de ea.
Au fost momente când autoritățile locale și centrale, dar și aleșii județului Olt au sărit în ajutorul antreprenorilor care-și desfășoară activitatea în acest județ. Cred că este momentul să arătăm lumii întregi că suntem o comunitate unită”, spune deputatul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.