Acasă Actualitate COVID-19. Situaţia din judeţul Olt

COVID-19. Situaţia din judeţul Olt

226

Prefectura Olt prezintă, prin intermediul unui comunicat de presă, ultimele date privind numărul de persoane carantinate (77), izolate la domiciliu (1000) sau care au ieşit din izolare (723).

De asemenea, reprezentanţii Prefecturii Olt fac cunoscute prevederile Ordonanței Militare, care intră în vigoare de luni, 23 martie a.c.:

„Începând de astăzi, 23.03.2020, ora 22,00, în intervalul orar 22,00-06,00, deplasările în interes profesional se vor efectua pe baza legitimației de serviciu însoțită de adeverința eliberată de angajator sau declarația pe proprie răspundere.
Pentru deplasările în interes personal, acestea se vor efectua numai pe baza declarației pe proprie răspundere completată în prealabil.
În acest sens, regăsiti, pe site-ul Instituției Prefectului, modelul adeverinței eliberate de angajator și modelul declarației pe proprie răspundere. Precizăm faptul că, declarația pe proprie răspundere poate fi completată integral olograf (”de mână”), cu preluarea tuturor elementelor prevăzute în modelul declarației pus la dispoziție.
Declarația pe propria răspundere completată se va afla în posesia persoanei care efectuează deplasarea, împreuna cu documentul de identitate, și va fi pusă la dispoziția reprezentanților Poliției Române, ai Jandarmeriei sau ai Poliției Locale la momentul legitimării.
Reprezentanții Poliției Române, ai Jandarmerie sau ai Poliției Locale pot efectua fotografierea documentelor (declarație pe propria răspundere și act de identitate) la momentul legitimării persoane”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.