Acasă Actualitate LOCTRANS Slatina, anunțuri importante pentru călători!

LOCTRANS Slatina, anunțuri importante pentru călători!

200
       Ca urmare a evoluției situației naționale cu privire la instalarea stării de urgență, în scopul protejării cetățenilor municipiului Slatina și a reducerii riscului de transmitere a virusului COVID-19, S.C. LOCTRANS S.A. anunță modificarea programului de transport public în perioada 20 martie – 16 aprilie 2020, după cum urmează :
   • Menținerea și suplimentarea curselor ce deservesc platforma industrială Slatina (Prysmian, TMK, Pirelli, Bekaert, ALRO etc.), liniile 1A, 1B, 1C, 5B și 4 – aferente schimburilor 1, 2 și 3 ale angajaților; Această măsură de suplimentare are ca scop facilitarea distanței recomandate dintre pasageri.
• Menținerea parțiala a curselor liniei 1(DSV) – 4 curse, orele 07:15 ; 08:05; 15:55 ; 17:00;
• Menținerea parțiala a liniei 3 – 2 curse, orele 06:40, 16:00 ( curse ce deservesc agenții economici din zona)
• Suspendarea temporară a curselor de pe liniile: 1, 2, 3, 4 și 5, cu excepția celor menționate în prealabil;
• În această perioadă S.C. LOCTRANS S.A. va emite și elibera doar abonamente pentru salariații operatorilor economici din platforma industriala Slatina la punctul de lucru din Bulevardul A.I. Cuza numărul 22, bloc FA21, PARTER.
• Dispeceratul va funcționa 24/24 h la sediul societății din strada Crișan nr. 33.
Reiterăm faptul că această modificare a programului de transport pe o perioadă determinată are la bază doar considerente sociale, respectiv protejarea călătorilor în vederea combaterii răspândirii virusului COVID-19. Totodată, S.C. LOCTRANS S.A. va face eforturi nemijlocite pentru a asigura securitatea autovehiculelor din parcul auto prin dezinfectarea acestora si securizarea personalului propriu.
S.C. LOCTRANS S.A. solicită pasagerilor săi respectarea atât a setului de reguli de igienă și comportament emis de Ministerul Sănătăţii în vederea restrângerii răspândirii infecției cu Covid-19 și a efectelor acesteia pe raza municipiului Slatina, cât și respectarea deciziilor luate de către Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență și a organele competente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.