Acasă Actualitate Şedinţă inedită la Consiliul Judeţean Olt. Rectificare de buget

Şedinţă inedită la Consiliul Judeţean Olt. Rectificare de buget

99

Miercuri, 18 martie 2020, consilierii judeţeni s-au întrunit într-o şedinţă extraordinară, fără public, acolo unde au dezbătut câteva teme importante, printre altele: rectificarea bugetului județului Olt, pe anul 2020 sau alocarea unor sume din Fondul de Rezervă bugetară la dispoziția Consiliului Județean Olt, prevăzut în bugetul Județului Olt pe anul 2020.

„Astfel, s-a aprobat alocarea a 1000 mii lei Spitalului Județean de Urgență Slatina și a 60 mii lei Spitalului de Psihiatrie Cronici Schitu Greci, sume necesare achiziționării de echipamente și materiale specifice, pentru prevenirea răspândirii virusului COVID 19, precum și pentru optimizarea derulării acțiunilor prioritare necesare îngrijirii și acordării tratamentului pacienților în stare critică. Suma de 1000 mii lei destinați SJU Slatina va acoperi și necesarul de materiale solicitate de ISU Olt. De asemenea, a fost aprobată alocarea sumei de 50 mii lei Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt, pentru achiziționarea de materiale sanitare și dezinfectanți specifici (produse biocide) în vederea asigurării securității și sănătății salariaților și beneficiarilor, în contextul riscului de răspândire COVID19.
Rectificarea bugetului județului Olt, pe anul 2020. Având în vedere necesitatea combaterii efectelor negative generate de virusul gripal COVID-19, Spitalul Județean de Urgență Slatina a solicitat modificarea listei de investiții pentru a achiziționa, în regim de urgență, 4 aparate de ventilație transport și 4 aparate ventilație adulți”, se arată în comunicatul de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.