Acasă Actualitate PSD OLT reacționează!

PSD OLT reacționează!

726
       Prin președintele său, Organizația PSD Olt ține să aducă la cunoștința opiniei publice situația fără precedent provocată de guvernarea liberală, atunci când premierul desemnat a refuzat să ajungă la votul din parlament.
Marius Oprescu atrage atenția asupra duplicității politicii liberale și indiferenței guvernanților de astăzi față de situația de criză sanitară în care se află România…
«În plină pandemie mondială, România are nevoie, mai mult ca oricând, de Stabilitate!
       Națiunea română trăiește un moment rușinos de iresponsabilitate, de incompetență crasă și de lașitate politică de neconceput, din partea unui partid care a eșuat lamentabil în fața unui popor vulnerabil care trăiește, acum, o provocare medicală extremă. PNL numele tău este IRESPONSABILITATE!
Joaca de-a politica, în care îți faci calcule electorale și strategii pentru anticipate, în contextul în care România este la un pas de instituire a stării de urgență în lupta cu coronavirus, reprezintă o formă înaltă de trădare a interesului public; este o trădare a cetățenilor români care au nevoie de STABILITATE, RESPONSABILITATE și UNITATE. Care au nevoie de un GUVERN cu puteri depline! Au nevoie de un PREMIER!
Mascarada asumării unui guvern Cîţu, cu audieri în Parlamentul României a tuturor miniștrilor pe care și-i dorea în echipa sa, a ținut țara în loc. Este inadmisibil ca după această defilare grotească, în pre-ora validării sale, să dea bir cu fugiții. Este bătaie de joc și o formă gravă de ignoranță a stării de alertă și asta în contextul în care a ciuntit bugetul sănătății, favorizând ingineriile financiare ale clienților politici. Este duplicitate, chiar minciună, în contextul în care se promiteau „lucruri minunate” pe care o să le facă.
Rezultă, iată, singurul scop al guvernării PNL, al lui Ioannis, Cîţu, Orban și alții, la fel de slabi ca ei: anticipate NU SĂNĂTATE, jocuri electorale, NU STABILITATE! Este sinistru să-ți predai mandatul în fața efectelor economice și sociale pe care le traversăm.
Lașitate, incompetență, iresponsabilitate, eșuare, clientelism, ignoranță, CRIZĂ = PNL».

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.