Acasă Actualitate Percheziţii la Caracal!

Percheziţii la Caracal!

151

În dimineaţa zilei de 12 martie, Polițiști ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, au efectuat cinci percheziții pe raza municipiului Caracal, acolo unde sunt vizate sediile și puncte de lucru ale unor firme de pază și domiciliile unor persoane fizice.

„Din cercetări a reieșit faptul că cele două societăți comerciale, deși aveau încheiate contracte de prestări servicii de pază și protecție cu numeroase societăți comerciale cu capital de stat și privat, ar fi folosit la muncă mai multe persoane fizice, fără să aibă încheiate cu acestea contracte individuale de muncă.
Pentru ascunderea situației de fapt și evitarea răspunderii penale sau contravenționale, după caz, reprezentanții firmelor de pază ar fi refuzat în mod nejustificat și repetat să prezinte organelor abilitate documentele contabile solicitate.
Cu ocazia perchezițiilor se urmărește ridicarea de documente financiar-contabile, în vederea probării activității infracționale.
În baza mandatelor de aducere, trei persoane urmează a fi audiate pentru dispunerea măsurilor legale ce se impun.
Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt.”, se arată în buletinul informativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here