Acasă Actualitate Serviciul de Permise şi Înmatriculare a Vehiculelor Olt informează

Serviciul de Permise şi Înmatriculare a Vehiculelor Olt informează

532

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Olt aduce la cunoştinţa oltenilor că: „Operaţiunile privind activităţile specifice de înmatriculare şi preschimbare a permiselor de conducere se soluţionează, în momentul de faţă, doar pe bază de programare on-line, pe site-ul DRPCIV, în aplicaţia programare on-line. Toate operaţiunile care se efectuează pentru examinarea candidaţilor în obţinerii permisului de conducere, se vor face în baza unei programări on-line, începând cu data de 16.03.2020. Operaţiunile la care facem referire, sunt următoarele: înregistrare candidat, examinare/reexaminare probă teoretică, programare/reprogramare probă practică.
Generic, operaţiunea de programare la examenul pentru obţinerea permisului de conducere cu toate componentele menţionate mai sus, se numeşte „înregistrare dosar examinare”. În cadrul aplicaţiei, candidaţii se pot programa pentru oricare dintre activităţi, fără să specifice care dintre ele, în limita locurilor disponibile.

Programul de lucru la ghişeul „înregistrare dosar examinare” va fi următorul:
Marţi 08:30-16:00
Joi 08:30-16:00
Vineri 08:30-13:30
Timpul alocat pentru fiecare activitate programată va fi de 3 minute.

Accesul în sala de așteptare pentru oricare dintre solicitările adresate Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Olt este permis cu cel mult 15 minute înainte de ora programată, pe baza actului de identitate, doar pentru solicitantul operaţiunii (titular, împuternicit).
Audienţele se vor sista în această perioadă, cetăţenii având posibilitatea folosirii corespondenţei prin poştă la adresa b-dul A. I. Cuza, nr. 153, mun. Slatina, jud. Olt, sau e-mail, permise.inmatriculari.ipot@mai.gov.ro .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.