Acasă Politic PRO România și-a desemnat candidatul la funcția de primar al Slatinei…

PRO România și-a desemnat candidatul la funcția de primar al Slatinei…

321

Marius Bălașa a fost desemnat de Organizația Municipală Slatina a partidului PRO România pentru a candida la funcția de primar al Slatinei.

Joi, 20.02.2020, în sala de ședințe a Consiliului Județean Olt a fost organizată Adunarea Generală de Alegeri a Organizației Municipale Slatina a Partidului PRO România. Au participat 182 de membri ai organizației municipale, iar din partea BJP Olt au fost prezenți deputatul Niță Mihai – președintele Filialei Olt PRO România, Gheorghe Udrescu, Corneliu Părnuță, Marin Gubandru.
Pentru funcția de președinte al Biroului Politic Municipal a fost depusă o singură candidatură: Marius Balașa, care a și fost votat în unanimitate, inclusiv pentru funcția de candidat la Primăria Slatina. La rândul său, Marius Bălaşa l-a desemnat, conform statutului, pe Mihai Cîrloganu, în funcţia de secretar general al organizaţiei municipale.
Ceilalți membri ai Biroului Politic aleși de către membrii organizației prezenți în sala au fost, după cum urmează: prim-vicepreședinte – Aurel Roșu; prim-vicepreședinte – Livia Teleu; vicepreşedinți: Viorel Nuță, Mihai Cheroiu, Mihai Pârgă, Cristian Bâscoveanu, Eugenia Ștefan, Cătălin Pătru, Iulian Constantinescu; membri: Alecsandru Leancă, Adrian Georgescu, Ciobanu, Elena Dinu, Tudor Măceșanu, Alexandru Cosmin Preda, Teodora Călărășanu, Daniel Soares, Rodica Lepădatu; președinte la Organizația de Pensionari: Ionel Rădoi; președinte la Organizația de Femei: Oana Pirciulescu; președinte al Organizației de Tineret: Diana Rădulescu…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.