Acasă Actualitate Despre solidaritate, cu OLT TV! Versus PNL Olt…

Despre solidaritate, cu OLT TV! Versus PNL Olt…

824
          Pentru ziua de vineri, 21 februarie 2020, a fost anunțată o conferință de presă la sediul organizației județene Olt a Partidului Național Liberal. Informarea, făcută prin poșta electronică, confirmată în consecință…
Alin Dorobanțu, redactorul de serviciu al Ziarului de Olt, colaborator al celui mai important post local de televiziune din județ, a ajuns la ora stabilită, la punctul de întâlnire. O întrebare lămuritoare, adresată gazdei, președintelui PNL Olt, Liviu Voiculescu, despre prezența/absența reporterilor de la OLT TV, a primit răspuns de la sursă. Voiculescu a precizat că OLT TV-ul nu este invitat la acest eveniment informal.
În consecință, din solidaritate cu OLT TV, Alin Dorobanțu a înțeles să părăsească sala de conferințe. Asta, pentru că în peisajul media de la Olt, în general, în afara unui eveniment punctual discutabil, asumat de reprezentantul PNL Olt, OLT TV a fost și este o platformă deschisă mișcării liberale și nu numai.
Această atitudine a lui Voiculescu este unică în istoria relației dintre presa locală și entitățile politice de la Olt. Solidaritatea, din punctul de vedere al autorului acestor rânduri, fără a cere și altora să se exprime în acest fel, este o stare de necesitate. Într-o societate democratică unde, ca formator de opinie politică, astfel de practici nu pot fi acceptate.
N.A.
Pentru o împrospătare a memoriei, de scurtă și medie durată, stau dovadă zecile de emisiuni moderate de Alin Dorobanțu, la OLT TV, acolo unde liberalii olteni au putut să-și exprime pozițiile publice și să susțină cauza partidului național liberal.
Altfel, pentru Liviu Voiculescu, vorbele lui Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, nu au valoarea nici măcar a unei cepe degerate: „Înțelegeți că presa este singura armă a voastră, nu fugiți de ea. Dacă nu comunicați, creați o problemă PNL…”.
Acum, rămâne să înțelegeți dumneavoastră cine creează probleme Partidului Național Liberal: OLT TV sau președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.