Acasă Actualitate Infracţiuni la volan. Printre făptaşi, un minor

Infracţiuni la volan. Printre făptaşi, un minor

62

Poliţiştii olteni au deschis mai multe dosare penale pentru şoferi care îşi conduceau autoturismele nerespectând legea, anume: aflându-se sub influenţa alcoolului, neavând permis sau având maşini neîmatriculate.

„La data de 08 februarie a.c., ora 20:30, pe strada 1 Mai, în orașul Corabia,a fost depistat un bărbat, de 39 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.
La data de 08 februarie a.c., ora 20:00, pe strada Liliacului, din comuna Găvănești, a fost depistat un bărbat, de 42 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.
La data de 09 februarie a.c., ora 01:30, pe strada Traian, din municipiul Caracal, a fost depistat un minor în vârstă de 17 ani, din localitate, care a condus un autoturism cu numere false de înmatriculare și fără a poseda permis de conducere.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.