Acasă Actualitate Dragoș Drăghicescu. Misiune îndeplinită!

Dragoș Drăghicescu. Misiune îndeplinită!

1236
E vechi păcatul și povestea deasemenea… Schimbarea regilor este întotdeauna bucuria bufonului de la curte. La scara potrivită, într-o țară balcanică, schimbarea puterii generează schimbări de oameni pe funcții.
Ordinul de încetarea mandatului de director al Direcției pentru Agricultură Olt, prin care a venit să salveze poporul o doamnă de la Cungrea, nu mai este o noutate. Se vor implementa, cu siguranță, noi strategii agrare, cum ar fi înființarea plantației de răsaduri pentru sămânța de porumb, dispozitive de coacere forțată de tipul celor folosite la coafor, pentru floarea soarelui, iar în loc de struguri, în plantațiile de vie se vor lega, strategic, la început de primăvară, sticle goale în care strugurii vor crește de-a gata fermentați. Și nu numai… În fermele de porci, pentru liniștea suinelor, se va difuza prin boxe muzică patriotică de tip nou.
Însă, după plecarea lui Dragoș Drăghicescu, despre Direcția pentru Agricultură Olt trebuie știute următoarele: o instituție normală, un punct de succes pentru reperele programelor guvernamentale prin care, în conturile fermierilor adevărați din județ, au intrat milioane de euro, pentru a opri, la graniță, tomata de Istanbul.
Mandatul său e unul de succes! Este dovada că tinerii cunosc și pot face și în administrația publică agrară ceea ce au sădit cu succes în fermele de acasă. Un singur nume e vinovat, și tocmai vi l-am spus mai devreme, dar îl repetăm: Dragoș Drăghicescu…
Până atunci, până la apariția altor vremuri, mult succes în noua colectivizare începută în România: depesedizarea!
N.A.
Dacă nu știați, două etaje mai sus, în clădirea Direcției pentru Agricultură Olt se pregătește și schimbarea profesionistului Doru Neacșu cu specialistul în orhidee crescute pe balcon, Octavian Iana. Succes, tovarăși! Zâmbiți astăzi, mâine… nu se mai știe!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.