Acasă Actualitate Raed Arafat plagiază! De la Siminica Mirea…

Raed Arafat plagiază! De la Siminica Mirea…

192
Aflat într-o cumpănă profesională, dată de păcate vechi, cu scaunul clătinat, medicul Raed Arafat încearcă să iasă public cu propuneri măreţe şi pozitive.
„Trebuie găsită o soluție de introducere în programa școlară, poate să fie treptată. Un program de acest gen trebuie să intre în România și să devină obligatoriu”, spune medicul Arafat încă de astă-vară.
Acesta face referire la orele de prim-ajutor, care trebuie să fie introduse în programa şcolară. Pănă aici totul e bine. Numai că, acum trei ani, senatorul Siminica Mirea a propus, printr-o declaraţie politică, făcută la tribuna Senatului, această introducere a orelor de prim-ajutor.
Dacă e plagiat sau e pură coincidenţă, concluziile vă aparţin. Oricum, în momentul în care senatorul de Olt aducea în atenție ceea ce propune acum Raed Arafat, secretarul de stat de la Interne, nu a cuplat la inițiativa parlamentarului de Olt. Să fi așteptat acesta să treacă timpul, pentru a propune acest proiect? Sau încearcă să-l convingă pe ministrul Velea de cât de util este el, sistemului?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.