Acasă Actualitate Pompierul Iulian Marcu, vecin cu incendiul…

Pompierul Iulian Marcu, vecin cu incendiul…

159

„Colegul nostru, aflat în timpul liber, a intervenit (…)”… Sună cunoscută formularea din comunicatele de presă trimise, în special, de angajaţii Ministerului de Interne, care se ocupă cu intervenţii specifice (poliţişti, jandarmi, pompieri etc.). Unii găsesc portofele, alţii câte un hoţ, alţii iau focul la trântă. Toţi au ceva în comun: erau în timpul liber. Evident, intervin şi în timpul programului…
Iulian Marcu, din comuna Curtişoara, „pompier în cadrul Detașamentului Slatina, a fost printre primele persoane care au acționat la incendiul care avea să distrugă mare parte din etajul locuinței. Iulian locuiește în comuna Curtișoara, în zona în care s-a produs incendiul, iar când a observat flăcările se afla acasă și a acționat din instinct, așa cum orice salvator o face.”, spun reprezentanţii ISU Olt într-un comunicat de presă.

Vila din comuna Curtişoara a solistei de muzică populară, Emilia Dorobanţu, a ars, la începutul anului 2020, din cauza unei supraalimentări cu combustibil a centralei termice, iar focul s-a dezvoltat rapid.

Exemplul pompierului Marcu trebuie urmat de orice om cu instict cetăţenesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.