Acasă Actualitate Aplicația APEL 112. Efectul cazului Alexandra de la Caracal…

Aplicația APEL 112. Efectul cazului Alexandra de la Caracal…

64

Va rămâne în istoria României ca o dată ce definește incapacitatea și prostia statului român. La Sfârșit de iulie, o fată din Dobrosloveni, Alexandra, sună disperată la 112, cerând „ajutor!”. La capătul firului, un stat tembel, căruia i-a luat aproape 24 de ore să înțeleagă, prin oamenii săi, rolul și misiunea sa.
Un procuror fricos, care lucrează și astăzi, un sistem ticăloșit, în concubinaj cu Gheorghe Dincă, au contribuit la tragedia cunoscută de toată țara. Într-un târziu, STS înțelege să schimbe ceva în relația care permite identificarea apelantului la 112.

Prefectura Olt devine interfață pentru popularizarea aplicației APEL 112, derulată de STS.

«Instituţia Prefectului – Judeţul Olt se alătură campaniei publice de promovare a aplicaţiei mobile Apel 112, destinată localizării persoanelor aflate în pericol, campanie derulată de către Serviciul de Telecomunicaţii Speciale.
În acest sens, vă transmitem scrisoarea de înaintare a Serviciului de Telecomunicaţii Speciale şi recomandarea Consiliului Naţional al Audiovizualului Nr. 26/14.11.2019.
Pentru a veni în ajutorul cetăţenilor aflaţi în pericol vă rugăm să ne sprijiniţi prin diseminarea publică a scrisorii de înaintare şi a spoturilor audio-video de promovare a aplicaţiei Apel 112. Acestea pot fi descărcate acessând link-ul: https://www.sts.ro/ro/campanii-de-comunicare».

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.