Acasă Actualitate Tichete sociale pentru 5.618 de slătineni

Tichete sociale pentru 5.618 de slătineni

37

Anul acesta, Primăria Slatina demarează acţiunea de distribuire a Tichetelor Sociale de Crăciun, derulată prin intermediul Poștei Române. 5.618 de persoane cu handicap grav/accentuat și pensionarii cu un venit lunar net de maximum 1.200 lei vor primi tichetele sociale.

„Acțiunea de depunere a cererilor pentru tichetele sociale s-a derulat în perioada 25 septembrie – 31 octombrie, persoanele direct vizate având posibilitatea de a folosi în acest sens fie unul dintre zece puncte amenajate pe raza întregului oraș, fie direct site-ul Primăriei municipiului Slatina www.primariaslatina.ro.
Tichetele sociale, în valoare cumulată de 100 lei/beneficiar, vor putea fi utilizate pentru achiziţionarea de produse alimentare, produse de curățenie și igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.
Beneficiarii vor putea valorifica tichetele sociale în cadrul unui număr de 71 de unități comerciale de pe raza municipiului. Lista completă a acestor unități comerciale va fi atașată fiecărui tichet social ce va fi distribuit beneficiarilor. Totodată, lista respectivă este atașată și prezentului comunicat, dar poate fi consultată online și pe site-ul Primăriei municipiului Slatina – www.primariaslatina.ro, rubrica «Informații de interes public».”, se arată într-un comunicat de presă al primăriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.