Acasă Politic În miez de noapte, la PSD. Paul Stănescu, secretar general!

În miez de noapte, la PSD. Paul Stănescu, secretar general!

226
foto MEDIAFAX
     Alegerile au devenit istorie, iar procesul de reorganizare internă în PSD a vizat, într-o primă etapă, conducerea centrală. După o zi de marți, 26 noiembrie prelungită, fostul candidat la funcția de președinte al României, Viorica Vasilica Dăncilă, a înțeles că demisia este normală…
Prin procedee statutare specifice, la conducerea partidului a ajuns președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu. Secretar general – președintele PSD Olt, senatorul Paul Stănescu. În forul statutar colectiv de conducere al Partidului Social Democrat se mai regăsesc: Adrian Gâdea, președinte PSD Teleorman, Aladin Georgescu de la Mehedinți, Mihai Weber de la Gorj, Claudiu Manda – Dolj și Nicolae Bădălău, președintele PSD Giurgiu.
Această conducere interimară va pregăti congresul partidului, anunțat pentru februarie 2020. Viorica Dăncilă preia Organizația de Femei a PSD, după demisia de aseară a Rovanei Plumb.
Alegerea lui Paul Stănescu este răsplata pentru modul liber de gândire al senatorului, încă din epoca Liviu Dragnea, atunci când semnalele sale privind depărtarea PSD de valorile sale fundamentale păreau pentru unii ofensă adusă liniei partidului. A pierdut chiar funcția de viceprim-ministru și ministru al Dezvoltării, tocmai pentru delictul de opinie.
Astăzi, revenit în conducerea PSD, Paul Stănescu poate să și treacă la fapte. Să reașeze în matca normală valorile delictuale de ieri, cele normale de astăzi: libertatea de expresie, răsplata după performanțe și ierarhia normală a valorii resursei umane pesediste…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.