Acasă Actualitate Confetti la PNL Olt….

Confetti la PNL Olt….

278

Zeci de mulţumiri şi tot atâtea bucurii la PNL Olt, după rezultatul victoriei fără glorie a preşedintelui în funcţie, Klaus Iohannis, la alegerile prezidenţiale. La prezidiu au stat preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, președintele PNL Slatina, doctorul Viorel Dumitrescu și candidatul PNL la Primăria Slatina, Mario de Mezzo, şef de campanie pe municipiu.
Aceştia au vorbit despre rezultatele din turul II al alegerilor prezidențiale, unde Iohannis a câştigat în municipiul Slatina, precum şi în comuna preşedintelui Voiculescu, Cungrea. Cu toate acestea, victoria pe judeţ aparţine candidatei social-democrate, Viorica Dăncilă.
În cadrul conferinţei, protagoniştii au vorbit şi despre noii inspectori şcolari generali (care vor ieşi într-o conferinţă de presă, la sfatul preşedintelui Voiculescu). De asemenea, informaţia aşteptată de toţi a venit… Pe jumătate. Săptămâna asta iese fum pe coşul de la prefectură. Vom afla numele prefectului şi subprefectului, abia după şedinţa de guvern.

„Scorul la Olt a fost un scor foarte bun pentru filiala noastră. Este cel mai mare scor înregistrat de PNL filiala Olt de la Revoluție încoace. Am obținut la nivelul județului un procent de 46 la sută din voturile exprimate. Asta ne dă încrederea și certitudinea că din iunie 2020 Consiliul Județean Olt va fi condus de către un liberal. De asemenea, am câștigat alegerile într-un număr de 19 localități din județul Olt și într-un număr de 38 de localități am obținut peste 42-43 la sută. Iată că în 57 de localități scorul nostru a fost foarte, foarte bun. De asemenea, țin să-i felicit pe colegii de la Slatina. PNL Slatina a câștigat pentru prima dată alegerile în municipiul nostru cu un procent de 56,4 la sută, însemnând peste 18.000 de voturi”, a spus Liviu Voiculescu.

Mario de Mezzo… crede în Slatina
Omul de radio, analist politic şi bun comunicator, azi propunerea PNL Olt pentru funcţia de primar al Slatinei, Mario de Mezzo, vine cu câteva proiecte pe care le va pune în aplicare după ce va ajunge primar al urbei. Propune crearea a 1.500 de locuri de muncă la 1.500 de euro salariul net fără să se pună presiune pe mediul de afaceri local. Un spital municipal pentru copii – în afara oraşului, acolo unde se pot dezvolta mai multe secţii care vor forma un spital municipal. Îşi mai doreşte ca Slatina să aibă cea mai mare rată de promovare la Bacalaureat și cea mai mică rată de abandon școlar. Mai doreşte şi aducerea unei universități cu campus universitar la Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.