Acasă Actualitate USR Olt. A cincea zi după primul tur

USR Olt. A cincea zi după primul tur

172

Au trecut cinci zile de la primul tur al prezidenţialelor. Pe buletinul de vot, la poziţia a doua se regăsea numele candidatului USR: Dan Ilie Barna. Dacă sorţii îl scoteau contracandidatul direct al lui Klaus Iohannis. Dar soarta, scrisă de destinul văzut şi nevăzut, a făcut a Barna să fie pe locul trei, neputând intra în competiţia pentru turul doi, de duminică, 24 noiembrie a.c.
La sediul USR Olt, preşedintele, alături de vicepreşedinţii organizaţiei, au ţinut
Vineri, la sediul partidului din Slatina, președintele USR Olt, Silviu Anton a ținut o conferință de presă, având ca temă rezultatul alegerilor prezidenţiale.

„Noi, USR PLUS, suntem încrezători în România și în români, și indiferent de rezultat am demonstrate că suntem a treia forță politică a țării și acesta este un lucru pozitiv. S-a demonstrat că există totuși un bloc solid de dreapta, aproximativ 60% dintre români votând candidații partidelor de dreapta. Bineînțeles că ne-am fi așteptat la un scor mai bun pentru candidatul nostru, însă am învățat foarte multe lucruri și le mulțumim tuturor celor care au ales Dan Barna. Nu excludem ca pe plan local să facem alianță cu alt partid de dreapta pentru a învinge PSD-ul. Suntem deschiși pentru alianțe pentru a elimina acest partid toxic pentru România.”, a spus Silviu Anton, preşedintele USR Olt.

Silviu Anton a spus că, în cursa internă pentru desemnarea candidatului pentru Primăria Slatina, se află trei nume. Acesta a lăsat de înţeles că unul drintre nume este al lui…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.