Acasă Actualitate PNL Olt. Liviu Voiculescu, despre rezultatul primului tur: „Este un scor care...

PNL Olt. Liviu Voiculescu, despre rezultatul primului tur: „Este un scor care nouă ne dă încredere”

212

Preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, şi cei doi prim- vicepreședinți ai organizației județene a PNL Olt, primarul comunei Studina, Marian Vasile, și viceprimarul orașului Scornicești, Daniel Tudor, au susţinut o conferinţă de presă, în care au fost abordate mai multe teme. Cea mai importantă şi cea mai caldă a fost cea legată de rezultatul de la primul tur al prezidenţialelor.

„Putem mai mult”
Vineri a debutat campania electorală pentru turul doi, iar liberalii olteni sunt optimişti, strâng rândurile şi sunt pregătiţi pentru lupta, care va avea un deznodământ duminică, 24 noiembrie, când românii sunt chemaţi la urne pentru a-şi alege preşedintele:
„Vreau să încep în primul rând pentru a mulțumi tuturor oltenilor care duminică au acordat votul de încredere PNL și candidatului susținut de noi. 54.000 de olteni au pus ștampila pe varianta corectă pentru dezvoltarea României pe președintele Klaus Iohannis. În mod deosebit vreau să le mulțumesc celor 10.000 de olteni care de la alegerile europarlamentare și până duminică au decis să se alăture electoratului PNL din județul Olt. Vreau să le mulțumesc, de asemenea, slătinenilor pentru că ne-au acordat încrederea, scorul obținut de PNL Slatina de 30,62% este extrem de apropiat de scorul obținut de PSD de 30,92%. Este un scor care nouă ne dă încredere și ne arată că suntem pe drumul cel bun, ne arată că din momentul în care am venit în fața slătinenilor cu un candidat la Primăria Slatina, în persoana colegului nostru Mario de Mezzo oamenii au prins și mai multă încredere și numărul de voturi a crescut considerabil de la europarlamentare la alegerile prezidențiale. Rezultatul obținut la Olt, cele aproape 30 de procente, nu este un rezultat care să ne mulțumească pentru că știm că putem mai mult, dar dacă privim toate statisticile acest rezultat de la alegerile prezidențiale arată clar un trend ascendent al filialei Olt a PNL lucru care nouă ne dă încredere. Este singurul lucru îmbucurător, această creștere semnificativă aș putea spune eu de la alegerile europarlamentare la alegerile prezidențiale. Schimbarea culorii roșii a județului Olt este Un proces de durată. Cine își imaginează că acest lucru se poate face peste noapte este cel puțin rău intenționat și nu vede într-adevăr munca pe care o facem noi”, a spus Liviu Voiculescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.