Acasă Actualitate Teiu Păunescu se întoarce la fermă!

Teiu Păunescu se întoarce la fermă!

831

Fostul parlamentar Teiu Păunescu, un personaj colorat al politicii locale olteneşti, a avut o traiectorie politică cu scaune de funcţii pe care s-a odihnit în timpul acţiunilor de propăşire a statului. Un recent scaun şi nu neapărat ultimul, i-a fost retras de sub şezut de premierul Ludovic Orban. Decizia de eliberare din funcţie e una seacă şi birocratică:

„În temeiul art. 29 și art. 31 lit. d) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu completările ulterioare, prim-ministrul emite prezenta decizie.
Articol unic. –
La data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Teiu Păunescu se eliberează din funcția de secretar de stat la Ministerul Muncii și Justiției Sociale.

PRIM-MINISTRU, LUDOVIC ORBAN
Contrasemnează: Secretarul general al Guvernului, Toni Greblă”.

Dureros să ştii că eşti un soldat al justiţiei sociale şi vine un Orban şi face un astfel de gest…

Dar poate că Orban a făcut un gest bun pentru Teiu Păunescu, oferindu-i mai mult timp pentru a se ocupa de activitatea fermei de la Brebeni, acolo unde are destui subordonaţi mult mai bine pregătiţi în domeniu, angajaţi pe capacitate şi cunoştinţe. Cunoştinţe nu în sensul de „fata lui, băiatul lui”. O fermă unde chiar se munceşte, nu miroase a cafea şi angajaţii nu sunt anchilozaţi de prea mult stat. Ca la stat…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.