Acasă Actualitate USAMV investește la Slatina pentru România educată!

USAMV investește la Slatina pentru România educată!

197
       Credibilitatea de care se bucură Facultatea de Management și Dezvoltare Rurală – Filiala Slatina, eforturile făcute de colectivul profesoral de aici, modul de administrare al instituției și viziunea lectorului univ. dr. Victor Tița, director al facultății, generează o deschidere continuă pentru studenți.

Astfel, Facultatea de Management și Dezvoltare Rurală din cadrul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București a alocat Filialei Slatina, pentru anul universitar 2019-2020, un număr de 70 locuri suplimentare, finanțate de la bugetul de stat, numărul total al locurilor fără taxa fiind de 259 dintr-un total de 334 studenți la zi.
De asemenea, au fost oferite pentru anul universitar în curs 3 burse de merit, 46 burse de studiu și 23 burse sociale pentru cei 4 ani de studiu. Cuantumul fiecărei burse de merit este de 1020 lei/ lună, al celei de studiu de 800 lei/lună și de 600 lei/ lună al celei sociale.
Impactul acestei instituții în viața comunității oltene este recunoscut și apreciat. Cei care au absolvit această facultate sunt integrați pe piața muncii în proiecte publice și în acțiuni antreprenoriale unde folosesc cu succes cunoștințele dobândite…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.