Acasă Actualitate Altă dramă la Caracal. Un poliţist şi un gest necugetat… – Galerie...

Altă dramă la Caracal. Un poliţist şi un gest necugetat… – Galerie foto

393

Înainte de a ne reaminti recentul caz de la Caracal, unde două fete sunt date dispărute, suspectul principal spune că le-a omorât, însă totul este plin de obscuritate – mai ceva ca în thrillerul de suspans „Psycho”, regizat magistral de Alfred Hitchcock, trebuie să ne aplecăm asupra unei probleme destul de grave, pe care Ministerul Afacerilor Interne nu o prea vede, din cauza politicului, care creează mai multă instabilitate instituţională: cine sunt oamenii care intră în sistem? Nu este primul caz din ţară de om în uniformă, care se sinucide. Şi cu arma din dotare. Şi care se află la el acasă.

Cum nu era de ajuns, caracalenii, şi aşa destul de speriaţi de lucrurile care se întâmplă şi de care nu are nimeni curaj să vorbească, un tânăr poliţist de 31 de ani, căsătorit anul trecut, era angajatul IPJ Olt de o lună. Acesta era ajutor al șeful de post de la Postul de Poliție Corbu. O ceartă cu soţia sa, Roxana, l-a făcut să recurgă la necugetatul gest de a se sinucide. Acesta s-a împuşcat în tâmpla dreaptă duminică, în jurul orei 17:00.
Bărbatul a fost transportat la spitalul din Slatina, iar apoi la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova. Starea sa este critică.

Pe paginile de socializare, poliţistul obişnuia să posteze unele imagini despre ce înseamnă fericirea, dar acestea sunt, în totalitate alb-negru. De asemenea, în imaginea de copertă a profilului să, se află un înger negru, ce pare a fi fost împuşcat în zona capului.

În prezent se efectuează cercetări privind factorii care au dus la tragica întâmplare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.