Acasă Actualitate AJOFM OLT anunță! Bursa locurilor de muncă, la Slatina și Caracal…

AJOFM OLT anunță! Bursa locurilor de muncă, la Slatina și Caracal…

820
        Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt organizează vineri – 18 octombrie 2019, începând cu ora 9.00, BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ pentru ABSOLVENŢI.

Locaţiile de desfăşurare a bursei sunt :
– Slatina – Casa de Cultură a Sindicatelor
– Caracal – foaierul Teatrului Naţional Caracal

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt a demarat acţiunea de contactare a agenţilor economici în vederea depistării unui numar cât mai mare de locuri de muncă vacante, din diverse domenii de activitate, care să fie oferite participanţilor la bursă.
Până la data de 10 octombrie 2019 au fost contactaţi 63 agenţi economici, din care 23 au confirmat participarea, cu un număr de 223 locuri de muncă vacante, din care 10 sunt pentru persoanele cu studii superioare, principalele meserii fiind : inginer construcţii civile, inginer piscicol, inginer drumuri, inginer autovehicule, lucrător comercial,frizer, manichiurist, zidar rosar, instalator, sudor, mecanic utilaje, şofer, operator confecţioner, confecţioner asamblor articole din textile,ambalator manual,muncitor necalificat.
Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesaţi să participe la această acţiune, pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt din Slatina, str. Prelungirea Crișan, nr 2, (tel 0249/438 595, e-mail ajofm@ot.anofm.ro) sau la sediile agenţiilor locale şi punctelor de lucru ale acesteia din judeţ, datele de contact ale acestora fiind disponibile pe pagina www.anofm.ro la secțiunea dedicată AJOFM Olt/Contact/Contact Agenţii locale.
Precizăm că participarea la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți este gratuită atât pentru angajatori, cât şi pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.
Articolul precedentParanormal! Senatorului Mihai Fifor i-a dispărut adresa din buletin
Articolul următorAici e și viitorul prefect de Olt!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here