Acasă Actualitate Poliţiştii au pus mâna pe o… bijuterie de hoţ

Poliţiştii au pus mâna pe o… bijuterie de hoţ

135

Un tânăr, de 19 ani, din comuna Teslui, care se cunoștea cu un bărbat, din comuna Grădinari, a furat, în perioada februarie-mai a.c., din casa acestuia 50.000 de lei, 40.000 de euro și un lănțișor din aur, în greutate de 15 grame.

„La data de 6 mai a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Grădinari au fost sesizați de către un bărbat, din comuna Grădinari, județul Olt, cu privire la faptul că în perioada februarie-mai a.c., persoane necunoscute i-au sustras din locuință 50.000 de lei, 40.000 de euro și un lănțișor din aur, în greutate de 15 grame.
În urma cercetărilor efectuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, a reieșit faptul că un tânăr, de 19 ani, din comuna Teslui, care se cunoștea cu bărbatul respectiv, ar fi sustras din locuința acestuia 50.000 de lei, 40.000 de euro și un lănțișor din aur în greutate de 15 grame.
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, pentru a stabili întreaga activitate infracțională a persoanei bănuite, care este în stare de libertate.”, se arată în comunicatul de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.