Acasă Actualitate Andrei Iordache a câștigat la loterie…

Andrei Iordache a câștigat la loterie…

1012
      Om de principii, care-și respectă prietenii, este răsplătit și de destin. Așa se face că, acum câteva zile, Andrei Iordache, liberalul de la conducerea Direcției de Sănătate Publică Olt, a câștigat, nesperat, deși făcuse multe drumuri la București, în ultima perioadă, un premiu substanțial la loterie. Valoarea acestuia este neclară, dar reprezintă un procent din suma de 181 de milioane de lei noi.
Deși fericitul posesor ar fi vrut să țină informația la secret, ea este cunoscută de multă lume. Chiar de mai multă decât crede actualul director al DSP Olt, aflat în aceste zile într-un concediu medical datorat unui stres prelungit, atunci când, prin eforturile sale caută să îmbunătățească calitatea vieții locuitorilor județului Olt.
Cu un asemenea premiu, e posibil ca Iordache să renunțe chiar la funcția deținută interimar, chiar dacă din banii alocați de la Ministerul Sănătății, ministrul Sorina Pintea oferise recent, ca mașină de serviciu, un Renault Megane, nou-nouț, de culoare albă imaculată precum eforturile utilizatorului său…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.