Acasă Actualitate Poliţia în acţiune!

Poliţia în acţiune!

66

Poliţiştii de la Olt au avut câteva cazuri de rezolvat. Nişte cetăţeni au fost prinşi cu mâţa în sac. Unii cu componente auto… Alţii piliţi. Dar, datorită poliţiştilor, aceştia au plătit.

„În noaptea de 16 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slatina au prins în flagrant trei persoane, respectiv doi bărbați de 21 de ani, ambii din comuna Brebeni și o femeie de 18 ani din municipiul Slatina, în timp ce sustrăgeau componente auto, acumulatori, de la autoturismele parcate pe strada Văilor din localitate.
Acumulatorii auto au fost recuperați, fiind restituiți proprietarilor.
În cursul aceleași zile, unul dintre bărbați a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii unei infracțiuni de furt calificat și a unei infracțiuni de tentativă la furt calificat.
La data de 16 septembrie a.c., în jurul orelor 1320, un bărbat de 40 de ani din municipiul Slatina, a fost depistat pe strada Primăverii, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie alcoolică de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză au fost întocmite acte procedurale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.
În cursul aceleași zile, în jurul orelor 1930, un bărbat de 42 de ani din comuna Poienarii de Muscel, judeţul Argeş, a fost depistat pe Drumul Național 64, în comuna Găneasa, în timp ce conducea o autoutilitară, având o concentraţie alcoolică de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză au fost întocmite acte procedurale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.”, se arată în comunicatul de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here