Acasă Politic Gigel Ştirbu. Mesaje importante

Gigel Ştirbu. Mesaje importante

124

Deputatul Gigel Ştirbu, vicepreşedinte PNL – regiunea Oltenia, a susţinut o conferinţă de presă cu trei teme – două de la nivel naţional şi una locală.

Prima temă abordată de deputat a fost pregătirea campaniei electorale pentru prezidenţialele din noiembrie şi susţinerea candidatului Klaus Iohannis. A doua temă a făcut referire la situaţia economică, politică şi socială în care se află ţara. Ultima temă a făcut referire la un bilanţ parlamentar, pe care deputatul în face în faţa cetăţenilor

Ştirbu vrea lămuriri
Luni seara are loc şedinţa Biroului Politic Judeţean, unde Gigel Ştirbu este membru. În cadrul acestei şedinţe, deputatul va pune întrebări cu referire la declaraţia făcută de candidatul PNL Slatina la alegerile locale din iunie 2020. Mario de Mezzo, candidatul propus de liberalii slătineni, a formulat un atac la adresa deputatului referitor la momentul citirii moţiunii de cenzură de astă-vară, când Călin Popescu Tăriceanu a ieşit în Parlament şi a spus că moţiunea de cenzură a fost citită de „finul meu”. De Mezzo a spus că nu-l vrea în echipa sa de campanie pe Ştirbu din cauză că: „Are nişte probleme de imagine foarte grave”
Cu toate acestea, Gigel Ştirbu este hotărât să îngroape securea războiului. Dacă totul se va lămuri în şedinţă, acesta îl va susţine pe de Mezzo în campania sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.