Acasă Administrație Coteana de mâine. Proiectele de azi ale primarului Marian Stoichicescu

Coteana de mâine. Proiectele de azi ale primarului Marian Stoichicescu

511
     Schimbarea la față a comunei Coteana nu are un punct terminus. Actuala administrație, condusă de Marian Stoichicescu continuă lucrările edilitare care dau o nouă față comunei.
În prezent, se lucrează la extinderea rețelei de iluminat public din localitate, prin montarea de lămpi LED pe fiecare stâlp. Asta înseamnă economie la factura de electricitate, dar și o calitate crescută a iluminatului public pe timp de noapte.
În concluzie, mai multă siguranță pentru cetățeni, ceea ce înseamnă o creștere a calității vieții acestora.

Coteana va avea peste puțin timp și o piață agroalimentară. Cetățenii nu vor mai merge pentru toate cumpărăturile la Slatina, iar producătorii locali vor beneficia de un spațiu în care să pună spre vânzare, în condiții decente, corecte din punct de vedere igienico-sanitar, rodul muncii lor. Civilizarea comerțului rural este o etapă în ceea ce înseamnă Coteana de astăzi, parte din proiectul comunei de mâine.

Și, pentru a preîntâmpina accidentele rutiere în care sunt implicați pietoni, la Coteana, pe străzile din localitate, se montează limitatoare de viteză. O acțiune sprijinită de populație, care protejează viața li integritatea pietonilor, dar îi scutește și pe participanții șoferi în trafic de consecințele nefericite ale unui eveniment rutier.

O acțiune începută cu ani în urmă nu este abandonată de către administrația Stoichicescu de la Coteana. Amplasarea de poduri și băncuțe la fiecare intrare în gospodărie continuă susținut în aceste zile. Este nevoie de punerea în practică a acestui proiect, pentru că execuția sa, gestionată de primărie, dă un aspect uniform și crează o unitate în zona domeniului public. Dispar acele neconcordanțe între tipurile de băncuțe folosite de fiecare om, după gustul său.

Iar lucrurile bune, la Coteana, nu se opresc aici. Mai sunt și alte proiecte pe cale de implementare, aflate în diverse faze. Dar, despre ele, la timpul potrivit…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.