Acasă Actualitate Emil Moț. Proiecte asumate pentru Slatina modernă!

Emil Moț. Proiecte asumate pentru Slatina modernă!

360

Miercuri, 4 septembrie a.c., primarul municipiului Slatina, Emil Moţ a susţinut o conferinţă de presă în care a dezbătut o serie de teme de interes local. Printre acestea s-au aflat şi construirea unor terenuri de tenis moderne şi oferirea, din partea administraţiei locale, a unui ghiozdan cu toate cele necesare, pentru bobocii de la clasa pregătitoare.

Un nou loc de relaxare
De ani buni, administraţia lcoală a Slatinei vrea să schimbe destinaţia fostului complex sportiv „Dumitru Dobrescu”, din cartierul Progresul. Primăria a făcut toate demersurile pentru acest lucru. Ministerul Tineretului a aprobat schimbarea destinaţiei spaţiului.
Condiţia impusă a fost ca primăria să construiască şase terenuri de tenis. Primarul a anunţat începerea construirii celor şase terenuri de tenis la Clubul de Agrement „Plaja Olt”. Valoarea investiţiei a fost de 1.583.425 lei, fără TVA. Banii provin din bugetul local. Vor fi patru terenuri descoperite şi împrejmuite – două cu zgură şi două cu suprafaţă rapidă şi două terenuri acoperite şi luminate. Terenurile vor fi funcţionale în primăvară.

„Primul meu ghiozdan”
Programul implementat de primărie a ajuns la cel de-al patrulea an. „Primul meu ghiozdan” vine şi în acest an în întâmpinarea micuţilor elevi de la clasa pregătitoare. Gheozdanele vin însoţite de caiete, creioane, pixuri, penare etc. Valoarea totală a unui gheozdan este de lei, iar anul acesta vor beneficia 648 de boboci. Gheozdanele nu sunt universale, ele fiind albastre, pentru băieţi şi roz. pentru fete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.