Acasă Politic Marius Iancu: „Parcul Tineretului, km 0 al Slatinei”

Marius Iancu: „Parcul Tineretului, km 0 al Slatinei”

111

Deputatul Marius Iancu este unul dintre slătinenii care a votat, în cadrul sondajului de pe site-ul Pimăriei Slatina, ca denumirea noului parc să fie Parcul Tineretului:
„Sunt slatinean și am votat ca numele noului parc să fie Parcul Tineretului.
Am ales acest nume pentru că Slatina este un oraș care întinereste în fiecare zi, un oraș care vibrează, un oraș plin de energie.
Votați și voi numele pe care îl considerați potrivit pentru parcul de la fosta Unitate Militară și haideți să fim împreună pentru Slatina cu primarul Emil Moț!”, spunea Marius Iancu în ultimele zile de desfăşurare a sondajului online.

Acesta se bucură de faptul că face parte din echipa care a promis schimbarea în bine a oraşului Slatina.
„Transformarea fostei Unități Militare în cea mai frumoasă zonă din oraș a fost un proiect prezentat, acum trei ani, în campania electorală. Acum este o promisiune onorată de primarul Emil Moț.
Mă bucur că am onoarea să fac parte din echipa care a promis că va continua să construiască Slatina și care face totul pentru acest oraș.
Îl felicit pe primarul Emil Moț pentru că ne-a oferit o zonă verde de promenadă și un nou loc de joacă pentru micii slatineni.”, spune parlamentarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.