Acasă Actualitate Poliţiştii buni nu fac rating

Poliţiştii buni nu fac rating

241

Doi agenţi ai Secţiei de Poliţie Rurală nr. 10 Vişina sunt… eroii zilei. Aceştia au refuzat să ia mită şi l-au pârât pe un cetăţean pentru că a oferit suma de 200 euro.
Se face că, în noaptea de 23 spre 24 august a.c., „agenţii de poliţie din cadrul, respectiv C. G. şi P. L., în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza comunei Urzica, au oprit în trafic autoturismul marca Daewoo Cielo cu numărul OT…, condus de către numitul G.C.V., din comuna Urzica, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere auto şi, totodată, fiind testat cu aparatul alcootest, s-a constatat că rezultatul este de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În acest context, numitul G.C.V., le-a promis agenţilor de poliţie că le va da suma de 200 de euro pentru a nu îi fi întocmit dosar penal, însă poliţiştii l-au refuzat categoric.
Având în vedere această situaţie, cei doi poliţişti au depus denunţuri la S.J.A. Olt, denunţuri ce au fost înregistrate la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.”, conform comunicatului Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Făptaşul a revenit cu o nouă ofertă, mai bogată…: 200 de euro, precum şi produse alimentare şi cosmetice. Acesta a fost prins în flagrant, alături de un prieten, pe data de 26 august a.c., când voia să ofere mită unui poliţist din acel echipaj. Cei doi bărbaţi prinşi că dădeau mită sunt cercetaţi sub control judiciar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.