Acasă Politic PNL Olt, 55 de mii de semnături pentru Iohannis!

PNL Olt, 55 de mii de semnături pentru Iohannis!

208

       Agenda liberală a mijlocului de august o face, la Olt, președintele Organizației județene, Liviu Voiculescu. În pas cu evoluțiile de dată recentă din viața politică, Voiculescu declară debutul campaniei electorale pentru strângerea de semnături aferente candidatului liberal la alegerile prezidențiale din această toamnă: Klaus Iohannis.

Practic, targetul aferent organizației de la Olt este de 48 de mii de semnături, dar organizația își propune, așa cum declară președintele acesteia, 55 de mii. Din această sumă, potrivit aceleiași surse, 15 mii de semnături trebuie validate din Slatina. Șeful de campanie la alegerile prezidențiale, la nivelul județului Olt, este tot Liviu Voiculescu.
În spiritul politicilor făcute la nivel central, acesta declară că în rândurile PNL Olt nu vor fi primite persoane care au activat în PSD și ALDE. Un „Nu!” decisiv în acest sens, la adresa lui Marius Bălașa, Cristinel Cârloganu și Elena Iotu, foști liberali, legați doctrinar în prezent, mai mult sau mai puțin, de ALDE Olt.
Altfel, candidatul liberal la Primăria Slatina, validat de Organizația Municipală, confirmat de cea județeană, va fi anunțat în mijlocul lunii septembrie. Nimic despre profilul acestuia, de la Liviu Voiculescu. Deocamdată. Până atunci, mai multă analiză internă și mai puțină competiție…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.