Acasă Politic PSD Olt, pregătiri pentru prezidenţiale

PSD Olt, pregătiri pentru prezidenţiale

739

După Congresul Extraordinar din 29 iunie a.c., Partidul Social Democrat s-a întărit mai mult, a devenit mai unit şi pregătit, cu o nouă conducere, să continuie proiectele începute şi să demareze altele noi. PSD a intrat în bătălia pentru Cotroceni şi va veni cu un cadidat bine pregătit, care va reprezenta România prin cea mai înaltă funcţie a statului. PSD a demonstrat că se poate şi că nicio bătălie nu este pierdută, ci câştigată atât timp cât echipa Rămâne unită.

Preşedintele PSD Olt: „Niciodată nu o să intru într-un proiect personal, al unei persoane”
Paul Stănescu, senator şi fost viceprim-ministru al României, vicepreşedinte PSD la nivel naţional, preşedinte al PSD Olt, şi-a păstrat mereu verticalitatea şi cuvântul dat. Astfel, acesta a evitat să intre în jocuri şi şi-a menţinut, cu fermitate, punctul de vedere. Înainte de Congres, acesta declara: „Eu de fiecare dată am spus public și spun și acum că voi intra într-un proiect în conducerea partidului la nivel național, un proiect care este în PSD și care este bun pentru România. Niciodată nu o să intru într-un proiect personal, al unei persoane. Eu am mai spus că între un prieten și partid, aleg partidul. Partidul e făcut din oameni, trebuie să fie viu, dar trebuie să înțeleagă foarte mulți colegi de-ai noștri când discutăm că nu discutăm de proiecte personale, discutăm de proiecte politice ale partidului și discutăm de proiecte politice pentru România.”

Organizaţia Judeţeană, în linie dreaptă pentru prezidenţiale
Ca la fiecare alegeri, PSD Olt, oganizaţie judeţeană care a ieşit funtaşă în toate alegerile precedente. Acum, petnru PSD Olt, urmează o nouă bătălie: prezidenţialele. Campania se va desfăşura, la Olt, cu profesionalis, cu o echipă unită şi cu determinare.
Preşedintele PSD Olt, Paul Stănescu, declara înainte de o şedinţă recentă a Comitetului Executiv Naţional al PSD, că partidul ar trebui să facă o alianţă cu ALDE şi Pro România, la prezidenţiale, cu Gabriela Firea sau Călin Popescu Tăriceanu, posibili candidaţi.
„Soluția câștigătoare este una singură, spun eu: alianță PSD-ALDE-Pro România”, a spus Stănescu.

Spitalul Judeţean Olt, o prioritate a PSD Olt
Este de notorietate faptul că PSD investeşte în sănătate. La Olt, PSD a investit, în ultimii ani, foarte mult în Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Prin proiectele iniţiate de preşedintele Consiliului Judeţean Olt şi preşedinte executiv al PSD Olt, Marius Oprescu. Acesta spune că investiţiile nu se opresc aici şi că spitalul va beneficia de noi proiecte, care se află în licitaţie, iar lucrările de modernizare vor fi demarate în curând.
„Aşa cum am spus de la începutul mandatului meu, Spitalul Slatina este o prioritate, iar investiţiile vor continua. În această perioadă, se ridică în SEAP trei investiţii realizate din bugetul propriu al CJ Olt şi lucrările vor începe în curând. Este vorba despre cele patru etaje rămase nereabilitate din Blocul Materno-Infantil, dar şi reabilitarea termică a Blocului central, pentru că acest corp nu este pe proiectul pe fonduri europene în care sunt incluse restul clădirilor Spitalului Slatina. Totodată, mai avem şi reabilitarea secţiei de la Scorniceşti atât anvelopare exterioară, cât şi modernizarea etajelor doi şi trei. Sperăm ca în maximum doi-trei ani, spitalul să nu mai aibă niciun corp de clădire şi nicio secţie nereabilitată. De asemenea, toate secţiile pe care le terminăm de reabilitat vor fi dotate cu mobilier modern şi aparatură”, spune preşedintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu.

Până în anul 2021, Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina va fi complet modernizat şi adus la standardele impuse de legislaţia în domeniu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.