Acasă Administrație Prefectul Angela Nicolae. Emoții și bune intenții!

Prefectul Angela Nicolae. Emoții și bune intenții!

931
     După ceremonia de instalare în funcție, săvârșită fără presă, prima conferință de presă a noului prefect de Olt, Angela Nicolae, a avut loc vineri, 2 august, 2019.

Un scurt CV, definitoriu pentru un funcționar public de carieră, așa cum s-a autodefinit titularul de la Prefectura Olt, o declarație de bune intenții, emoții specifice. Așa sună, într-o singură propoziție, prima ieșire în spațiul public, a primei femei prefect din istoria județului Olt.
Angela Nicolae vorbește despre curaj, putere și diplomație, despre provocare, dar și despre complexitatea funcției. Vrea o colaborare flexibilă cu toate instituțiile din aria sa de acoperire, invită la calm și cere ca instituțiile să fie lăsate să lucreze. Mai vrea ca presa sa fie un partener onest, de dialog, și susține că va disponibiliza toate eforturile sale pentru ca normalitatea să reintre în viața de zi cu zi a oltenilor bulversați de ceea ce s-a petrecut la Caracal pe 25 iulie, atunci când Alexandra Măceșanu a fost răpită de prezumtivul asasin, Gheorghe Dincă.
Un început de mandat la care funcționează pe deplin prezumția de bună credință și de bune intenții. Altfel, județul Olt trebuie să redevină un teritoriu sigur!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.