Acasă Administrație Marius Oprescu, Cătălin Rotea şi Emil Moţ. Pentru sănătatea oltenilor

Marius Oprescu, Cătălin Rotea şi Emil Moţ. Pentru sănătatea oltenilor

884

Marţi, 23 iulie a.c., la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, Marius Oprescu, preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Cătălin Rotea, managerul Spitalului Judeţean şi Emil Moţ, primarul Slatinei, în calitate de partener local, au recepţionat cea mai nouă şi modernă secţie a spitalului din corpul aflat în reabilitare: Secţia de Oncologie.
În cadrul vizitei de lucru, cei trei au făcut un inventar a celor şase saloane noi, care au fiecare câte şase paturi, a noii aparaturi şi a unei săli de mese.
Lucrările la moderna secţie au durat şase luni. Astfel, în clădirea dată în folosinţă în anul 1978, se află o investiţie în sănătate foarte importană, realizată de Marius Oprescu, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Olt şi Cătălin Rotea, în calitatea sa de manager al instituţiei sanitare.

„Chiar dacă, de-a lungul timpului s-au mai făcut lucrări de reabilitare, acesta este cel mai amplu proces de reabilitare realizat vreodată. Proiectul de reabilitare a fost susţinut în proporţie de 80% de Consiliul Judeţean, iar suma investită a fost de 6 miliaone de lei plus TVA., două milioane din această sumă fiind de la Ministerul Sănătăţii. Pe lângă aceste lucrări, mai avem şi la etajul patru un alt proiect de reabilitare şi nivelul este deja evacuat. Tot acest corp va fi reabilitat total până în luna iunie a nului 2020. ”, a spus Cătălin Rotea.

Prezent la recepţie, preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu , a dat asigurări că investiţiile în Spitalul Judeţean nu se vor încheia aici şi că până în anul 2021, corpul central al spitalului va fi complet reabilitat. Datorită investiţiilor în unitatea medicală, calitatea actului medical a crescut, iar pacienţii beneficiază de servicii medicale la standarde moderne.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.