Acasă Actualitate Găneasa, accident! Ca la Priseaca…

Găneasa, accident! Ca la Priseaca…

679

Pe 9 iulie, pe DN65, la Priseaca, un accident rar: 6 mașini, 19 victime raportate inițial, cod roșu… Cauza, distanța neregulamentară dintre autovehiculele aflate în mers (supraaglomerarea unei porțiuni de drum poate fi explicată și astfel).
La o zi distanță, pe același drum, dar la Găneasa, un alt accident, aceeași cauză. Oficial, se spune:

„…10 iulie a.c., în jurul orei 10:40, pe DN65, în afara localității Găneasa, un bărbat, de 45 de ani, din județul Mehedinți, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanță regulamentară față de autoturismul care circula în fața sa, condus de un bărbat, de 47 ani, din județul Dolj, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 45 ani a pătruns pe sens opus, unde a intrat în coliziune laterală cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 38 ani, din județul Argeș. Din accident a rezultat rănirea unui pasager, în vârstă de 32 ani, din județul Argeș, care se afla în autoturismul care se deplasa regulamentar. Conducătorii auto nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”.

Între timp, prim-ministrul a schimbat șeful de la Compania Națională de Autostrăzi și Infrastructură Rutieră. Mai departe, principala preocupare a puterii rămâne Secția Specială care anchetează judecători și procurori. Pe drumuri, românii sunt victime fără voie, indiferent din ce categorie profesională fac parte…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.