Acasă Actualitate De la IAC i s-o trage lui Mădălin?

De la IAC i s-o trage lui Mădălin?

2037
KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

         Prin 2012, International Automotive Components (IAC), finaliza o investiție de 58 de milioane de euro, la Balș. O fabrică cu 400 de locuri de muncă declarate, destinată producerii de elemente interioare pentru industria auto (carcase de bord, planșee, fețe de uși ș.a.m.d.) Inaugurarea, cu fast, cu parlamentari, oameni din industrie și cu primarul Mădălin Teodosescu. Pișcoturi și șampanie, evident…

Acum, la 7 ani de la deschidere, compania de la Balș se închide. Oficial, se restructurează. E treaba lor, a celor din acționariat, ce decizie iau pe banii lor. Piața, volatilitatea ei, repoziționarea strategică, rădăcini de explicații pertinente.
În schimb, dacă cineva pierde din această… relocare, este primarul de la Balș, cel care a folosit cu succes în trecutele campanii electorale afacerea IAC, arătând poporului bălșean cât se implică și transpiră pentru crearea de locuri de muncă la Balș.
Acum, situație a e inversă: deși nu-i este imputabilă situația, același primar trebuie să găsească ceva și în zona ocupării forței de muncă locale. Măcar să astupe gaura investitorilor aflați pe picior de plecare. La primărie, greu de angajat pe cineva. Sunt câteva familii care au confiscat-o. În altă parte, n-ai pe unde… Așa că, la viitoarea campanie electorală, în privința locurilor de muncă, lui Mădălin de la Balș îi dă pe minus. Și nu numai aici!
KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

 

La discursul de inaugurare din octombrie 2012, Mădălin de Balș nu uita să puncteze importanța administrației condusă de el în realizarea acestui proiect. Acum, trebuie să puncteze și în sens invers…

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.