Acasă Actualitate La băi, națiune!

La băi, națiune!

83

     Vremea când biletul de tratament era un privilegiu acordat doar unei părți din tagma pensionarilor a trecut. Poate s-au schimbat vremurile, sau interesul scade proporțional cu numărul celor din ce în ce mai puțin interesați. Totuși, oferta e valabilă, iar alegerea este în funcție de starea de sănătate și locația potrivită.

Iată ce spune sursa: „Casa Județeană de Pensii Olt a afișat la sediul și pe site-ul instituției, www.cjpolt.ro, lista biletelor de tratament din Seria 8 – 2019 disponibile.
Lista cuprinde un număr de 34 bilete de tratament atât din unitățile hoteilere aparținând societăților comerciale cu care Casa Națională de Pensii Publice a încheiat contracte în anul 2019 cât și din unitățile hoteliere ale S.C.TBRCM S.A..
Biletele au data de plecare în stațiune în perioada 02-07.07.2019 și sunt repartizate astfel:
2 bilete în stațiunea Amara; 7 bilete în stațiunea Bala; 1 bilet în stațiunea Buzaiș; 3 bilete în stațiunea Covasna; 3 bilete în stațiunea Govora; 1 bilet în stațiunea Herculane; 11 bilete în stațiunea Olănești; 3 bilete în stațiunea Techirghiol; 2 bilete în stațiunea Geoagiu; 1 bilet în stațiunea Saturn.
Persoanele interesate pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Județene de Pensii Olt începând în data de 26 iunie 2019 intre orele 8:00-16:30.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.