Acasă Actualitate Spartan Academy Slatina cucerește Timișoara

Spartan Academy Slatina cucerește Timișoara

1118
       Week-end-ul trecut, vineri și sâmbătă – 21 și, respectiv, 22 iunie 2019, la Timișoara a avut loc o inedită competiție clasificată pe centuri de performanță, dedicată luptelor din categoria artelor marțiale mixte.
Pentru prima oară, la startul acestei competiții s-au aflat și sportivii de la Spartan Academy Slatina, club recent înființat, al cărui profesor-antrenor este Mihai Dorobanțu, un tânăr sportiv care în decursul anilor a obținut numeroase trofee, centuri și medalii, fiind recunoscut atât la nivel național, cât și pe plan internațional…
Deși sunt la început de drum, micii spartani ai academiei slătinene au dat dovada de foarte mult curaj și fair-play, calități sportive insuflate în timpul pregătirilor, prin disciplină și perseverență de antrenorul lor, olteanul Mihai Dorobanțu.
În ceea ce privește premiile obținute de slătineni, pe secțiuni, trebuie spus că la Grappling au fost obținute urmatoarele locuri: Mihai Dorobanțu – Centură, Ionuț Ciungu – Centură, Cristian Sora – aur, Paula Andreea Dragnea – argint, Darius Ciutac – argint, Sebastian Iova – argint, Florin Dumitru Constantin – argint, Silviu Cristian Dumitrașcu – argint, Alehandro Marius Roberto Dinca – bronz.
Mai departe, în competiția de MMA, Sebastian Iova a obținut medalia de aur, Alehandro Marius Roberto Dincă – aur și Horia Nedelcu – argint.
Spartan Academy Slatina a obținut locul 2 în clasamentul general al competiției.
„Ne bucurăm ca am putut face față provocării si nu ne-am lăsat mai prejos, față de celelalte cluburi participante. Nu e timp de răgaz, doarece săptamâna viitoare o parte din sportivii noștri vor avea un alt hop de trecut, alături de prietenii noștri de la #FightAcademyPitești. Felicitări și mult succes mai departe!”, este mesajul postat pe pagina de socializare a clubului slătinean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.